Academie sluit voorbereiding op nieuwe seizoen af tegen Beveren

SK Beveren vormde voor veel van onze academieteams de laatste horde in hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. In de onderlinge confrontaties met de Oost-Vlamingen, deelden onze ploegen niet alleen dezelfde clubkleuren, maar ook de punten. Voor sommige verliep de laatste repetitie op het nieuwe seizoen niet volledig van een leien dakje, maar zoals het spreekwoord het zegt: een mindere generale belooft een goede première. 

U21
KVC WESTERLO 0-2 SK BEVEREN

In de laatste wedstrijd van hun voorbereiding, moesten onze beloften zich voor de eerste keer dit seizoen gewonnen geven. In een moeizame wedstrijd bleken de bezoekers uit Beveren met 0-2 te sterk. Een generale repetitie in mineur dus voor onze U21 met de competitiestart tegen STVV in het verschiet, maar hopelijk bevestigen onze Jonge Kemphanen komend weekend het spreekwoord dat een slechte repetitie een goeie première belooft.

Lees hier het volledige verslag + foto’s

U18
SK BEVEREN 3-2 KVC WESTERLO

In hun laatste voorbereidingswedstrijd op het nieuwe seizoen bevestigden onze U18 andermaal hun spektakelwaarde en scoringsinstinct. Tegen hun leeftijdsgenoten van SK Beveren dikten ze hun doelpuntentotaal in deze voorbereiding aan met andermaal twee goals, maar jammer genoeg was ook de thuisploeg scherp bij schot. Met drie goals troefden ze onze U18 nipt af, die zo hun tweede nederlaag in deze voor het overige sterke voorbereiding lieten noteren.

U14
SK BEVEREN 3-3 KVC WESTERLO

Drie goals en ei zo na ook drie punten voor onze U14. Op het veld van SK Beveren kwamen ze in het tweede kwart op een 0-3 voorsprong, maar in het absolute slot zagen ze hun geel-blauwe leeftijdsgenoten toch nog langszij komen. Een gelijkspel dus met een wrange nasmaak, die onze Jonge Kemphanen hopelijk komend weekend kunnen wegspelen in hun eerste competitiematch tegen kampioen STVV.

Lees hier het volledige verslag

U13
SK BEVEREN 1-1 KVC WESTERLO

De drukke voorbereidingsweek voor onze U13, met eerder ook de gewonnen midweekmatch tegen KFC Houtvenne, werd afgelopen weekend afgesloten met een gelijkspel in Beveren. De goed georganiseerde équipe van trainers Roby Verbruggen en Ruben Van Elst kond de defensie van de thuisploeg één keer knap ontwrichten, maar moest ook zelf één doelpunt incasseren. Komend weekend wacht met STVV hen opnieuw een geel-blauwe tegenstander.

NIEUWS

PARTNERS