Puntendeling met wrange nasmaak voor U14 tegen Beveren

Zaterdag konden onze U14 op het veld van Waasland-Beveren nog een laatste keer oefenen voor de start van de competitie. De thuisploeg zette meteen hoog druk en liet onze jongens weinig speelruimte. Gelukkig bleef het 0-0.

Het tweede kwart was het beste van de wedstrijd. Onze Jonge Kemphanen toverden een paar mooie acties uit hun mouw en troffen maar liefst drie keer raak. Maar na nog een paar knappe combinaties bij aanvang van het derde kwart, raakten onze boys plots het noorden kwijt. Voetballend geraakten ze er niet meer uit en dat resulteerde al snel in twee tegendoelpunten.

Toen in het laatste kwart de 3-3 op het scorebord stond, was het vooral nog bibberen en beven om niet met lege handen huiswaarts te keren. Dat gebeurde gelukkig niet, al was er achteraf toch vooral ontgoocheling. Met een 0-3 voorsprong zag alles er heel rooskleurig uit, maar net zoals bij het eerste elftal bleek dat er in voetbal van alles kan gebeuren tot in de laatste minuut, ook in negatieve zin.

Allemaal samen op naar volgende week. Dan probeert de U14 de drie punten te pakken bij regerend kampioen in 1B, STVV.