Ongeslagen Nederlands oefenweekend voor academieteams

Van 1-6 tot zelfs 1-8, de resultaten van het afgelopen oefenweekend van onze academieteams hadden van tijd tot tijd meer weg van een tenniswedstrijd dan wel van een voetbalmatch. In een Belgisch-Nederlands oefenweekend bezorgden al onze ploegen de plaatselijke bordjesman overuren met hun karrenvracht aan goals. Ontdek hieronder een overzicht van de puike prestaties van onze Jonge Kemphanen in hun voorlaatste voorbereidingsweekend op het nieuwe seizoen.

U21
VVV VENLO 1-1 KVC WESTERLO

Geen doelpuntenkermis, maar wel een nieuw gelijkspel voor onze U21 op bezoek bij VVV Venlo. Na een vroege achterstand, knokten onze Jonge Kemphanen zich terug in de partij in een wedstrijd waarin de verzengende hitte zich als extra moeilijkheidsfactor opwierp. Met de 1-1 eindstand in Venlo klokten onze beloften af op hun vierde gelijkspel in zeven voorbereidingswedstrijden, waarin onze Jonge Kemphanen overigens nog steeds ongeslagen zijn.

Lees hier het volledige verslag

U18
KVC WESTERLO 3-0 RODA JC

Met maar liefst 15 goals in hun voorgaande twee wedstrijden, begonnen onze U18 met aardig wat adelbrieven aan hun partij tegen hun leeftijdsgenoten van Roda JC. Daarin dikten ze hun doelpuntentotaal in een aangename pot voetbal nog eens aan met drie extra goals. Benieuwd of ze die neus voor doelpunten ook weten door te trekken in de competitie. Komend weekend wacht met het altijd sterke STVV alvast een laatste halte in hun voorbereiding op de competitiestart.

U16
RODA JC 1-6 KVC WESTERLO

Na een sterke reeks resultaten op het Raymond Goethals tornooi, pakten onze U16 afgelopen weekend uit met een nog straffere prestatie. In de vriendschappelijke oefenpot in en tegen Roda wervelden ze over hun Nederlandse tegenstander heen en lieten ze de plaatselijke bordjesman overuren draaien met een spectaculaire 1-6 overwinning.

U15
KVC WESTERLO 0-0 FC DEN BOSCH

Geen doelpuntenkermis in de vriendschappelijke ontmoeting tussen onze U15 en hun leeftijdsgenoten van FC Den Bosch. Geen van beide teams slaagde erin de verdediging van de tegenstander te ontwrichten, waardoor beide doelmannen met een tevreden gevoel én een clean sheet terug huiswaarts mochten keren.

U14
HELMOND SPORT 1-8 KVC WESTERLO

Daar waar de toeschouwers in de eerste helft nog zaten te kijken naar een evenwichtige partij, zagen ze in de tweede helft toch vooral eenrichtingsverkeer richting het doel van Helmond. Onze U14 overvleugelden na rust hun Nederlandse leeftijdsgenoten op fysiek en voetballend vlak en lieten dat ook duidelijk zien op het scorebord. Met een spectaculaire 1-8 overwinning onderstreepten ze op eclatante wijze hun ongeslagen status tijdens hun seizoensvoorbereiding.

U13
KVC WESTERLO 4-4 NAC BREDA

Na hun succesvolle passage op het internationale tornooi van Eurobierbeek, keken onze U13 alweer een buitenlands team in de ogen tijdens hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tegenstander van dienst was dit keer het Nederlandse NAC Breda. In een spectaculaire strijd tussen geel-blauw en geel-zwart zagen de aanwezige toeschouwers maar liefst acht doelpunten vallen, netjes verdeeld over de beide teams. Benieuwd of onze U13 voor even veel doelpunten kan zorgen in hun volgende oefenwedstrijd komende woensdag tegen KFC Houtvenne.