U14 zorgt voor doelpuntenfestijn in Helmond

Onze U14 trok zaterdag de grens over naar het Nederlandse Helmond. Na amper twee minuten troffen ze al raak en stond de 0-1 op het scorebord. Maar de vreugde was van korte duur, want niet veel later maakte de thuisploeg gelijk. Westerlo kwam nog een paar keer goed weg maar gelukkig bleef de stand ongewijzigd tot na rust.

Fysiek overwicht in tweede helft
Onze boys kwamen goed uit de kleedkamer en scoorden direct twee keer. Het laatste deel van de partij moesten onze Nederlandse vrienden fysiek het onderspit delven en werd het langs Westelse kant een waar doelpuntenfestijn. Na een glansrijke 1-8 mochten de jonge Kemphanen zich verheugen op een plezante busrit huiswaarts.

Een schitterende start van een drukke week met woensdag nog een wedstrijd tegen de U15 van Houtvenne en drie dagen later spelen de U14 hun laatste match van de voorbereiding op het veld van Waasland-Beveren. Hopelijk blijven ze ook dan ongeslagen.