U21 : Billijk gelijkspel op FC Dender

Het werd geen walk over voor de Kemphanen op FC Dender. In een zeer matige wedstrijd strandden onze Westelse beloften op een 1 – 1 gelijkspel.

Westerlo zorgde voor het eerste doelgevaar. Een schot van Kei Sompohi werd door de Dender doelman gepakt. (7’) Vrij snel volgde het eerste doelpunt. Zyon Vandekerkhove speelde mooi diep op Raf Smekens die de achterlijn haalde en de bal prima voor doel bracht. Ilias El Hari stond op de juiste plaats om de bal in doel te trappen. 0 – 1 (13’) Verkeerd inspelen van Dender gaf Irsan Muric de mogelijkheid om uit te halen op doel. De keeper keerde de bal in corner. (17’) Een schot van Rhys Youlley ging maar nipt naast. (18’) Doelman Zenzo De Boeck reageerde gepast op een schot van Dender. (19’) FC Dender maakte het de Kemphanen niet gemakkelijk. Vlak voor  de rust kwamen ze, via een counter vanop links, op gelijke hoogte. De voorzet voor doel werd mooi afgewerkt. 1 – 1. (44’)

Het geluk was aan Westelse kant bij aanvang van de tweede speelhelft. Een afgeweken voorzet van Dender ging via  de doelpaal buiten. (46’) Een schot van Raf, op aangeven van Candan Baskale, werd door de Dender doelman over de lat getikt. (48’) Dender speelde goed mee en loerde vooral op de counter.  De Kemphanen ondernamen nog enkele doelpogingen. Een vrije trap van Raf belandde in het zijnet (56’), een schot van Irsan zoefde over het doel (62’) en een afgeweken schot van Raf onderging hetzelfde lot. (67’) Enkele doelpogingen van Dender misten ook de juiste richting. In het slot van de wedstrijd  werd  een schot van Raf door de doelman gestopt. (88’). De laatste kans was voor Dender. Een snelle counter strandde nipt naast het Westelse doel. (89’)

Het was een gelijk opgaande maar  matige wedstrijd met een billijk 1 – 1 gelijkspel als eindresultaat.

Ploegopstelling :

Zenzo De Boeck, Zyon Vandekerkhove, Onyeka Obijohn, Sebastien Zoete, Candan Baskale, Yasser Chikhi, Rhys Youlley, Kei Sompohi, Irsan Muric, Raf Smekens, Ilias El Hari (78’ Atilgan Babacan, Breben Gotthold (NG), Owen Creces (NG), Ilias Ifrassen (NG), Flavien Mboyo (NG), Melvin Ramundo (NG)

Volgende wedstrijd :

 Donderdag 29 februari om 20.15u : KVC Westerlo U21 – SK Lommel U21 : C-veld

NIEUWS

PARTNERS