Westelse U15 en U18 walsen over OH Leuven

Onze Westelse academieteams hadden afgelopen weekend veel weg van een pletwals. Zowel onze U15 en U18 stuurden hun Leuvense leeftijdsgenoten huiswaarts met een flinke bolwassing. Een overzicht van het afgelopen weekend vind je hier.

U15
KVC WESTERLO 5-2 OH LEUVEN

Onze U15 plezierde ons al eerder met enkele spektakelmatchen dit seizoen en die lijn weten ze ook door te trekken tijdens de Play-Offs. In hun confrontatie met OH Leuven kenden ze geen genade met de bezoekers. In een swingende partij trakteerden beide ploegen de neutrale bezoekers op maar liefst 7 doelpunten. 5 daarvan waren van Westelse makelij, de bezoekers uit Leuven wisten 2 streepjes op het scorebord achter hun naam te plaatsen. Een mooie zege, die ongetwijfeld zorgt voor een boost aan vertrouwen voor de komende wedstrijd tegen KV Oostende.

U16
KVC WESTERLO 0-2 OHL LEUVEN

Onze U16 keek met OH Leuven de leider van hun play-off-reeks in de ogen. De Leuvenaars waren nog ongeslagen in deze nacompetitie en bleken die lijn ook gewoon te willen doortrekken tegen onze jonge Kemphanen. In een faire partij, moesten onze geelhemden uiteindelijk dan ook met 0-2 verdienstelijk de duimen leggen tegen de voetbaltechnische bezoekers.

U18
OH LEUVEN 0-3 KVC WESTERLO

Onze U18 stoomt vrolijk verder in hun Play-Offs. Na de oplawaai die ze vorige week verkochten aan hun leeftijdtijdsgenoten van Beerschot, regen ze afgelopen weekend OHL aan hun scalp. Met een droge 0-3 overwinning graaien onze jonge Kemphanen niet alleen een mooie extra driepunter mee, maar behalen ze ook hun eerste clean sheet in deze nacompetitie, waarin ze na vier speeldagen overigens nog steeds ongeslagen zijn.

NIEUWS

PARTNERS