U21: JEUGDIG WESTELS BELOFTENTEAM WINT VLOT OP LOMMEL

In een laatste vriendschappelijke wedstrijd van het seizoen ging een jeugdig Westels beloftenteam vlot met  0 – 5 winnen op Lommel.

In de beginfase van de wedstrijd was Lommel de licht dominerende ploeg. Toch was het Westerlo dat het eerst kon dreigen. Een schot van Flavien Mboyo belandde tegen de deklat. (15’) Twee minuten later zag Flavien, die de keeper omspeelde zijn doelpoging nog uit het doel gekeerd door een verdediger. De rust werd bereikt bij een  0 – 0 stand.

Westerlo sloeg genadeloos toe bij aanvang van de tweede speelhelft. In 5 minuten tijd werd het   0 – 3. Lars Neyens trapte een vrije trap rechtstreeks in doeL 0 – 1(46”) Op aangeven van Flavien kon Rayan Fallatag Hamza de bal simpel binnentikken. 0 – 2 (49’) Op hoekschop van Rayan kon Zoran Pelic de  0 – 3 binnen prikken. Kobe Heyns moest éénmaal doelman Noah Jorissen bijstaan door en bal op de doellijn te ontzetten.(65’) Flavien was nog tweemaal dicht bij zijn doelpuntje maar de doelman redde eerst zijn schot in corner. Lars nam de corner en Flavien kopte nu de bal nipt naast het doel. Op aangeven van Flavien trapte Lucas Buta nummer 4 mooi in doel. 0 –  4 (71’)

Met een mooie dieptepas lanceerde Lars Jerfi Alkan richting doel. Jerfi omspeelde de doelman en bracht de eindscore op 0 – 5. Verdiende zege voor onze jongens.