OHL NU18 – KVC NU18

In het mooie jeugdcentrum van OHL en onder een stralende zon keken we vol vertrouwen de tegenstander tegemoet. OHL en KVC gaven elkaar geen duimbreed toe in de eerste helft. De wedstrijd was gesloten en beide ploegen waren goed georganiseerd. Minder voordelig voor het spektakel want kansen vielen er niet veel te noteren. Ongelukkig en vooral onverwacht dus dat OH uit het niets een het openingsdoelpunt in cadeauverpakking mocht binnenwerken vanuit een carambole situatie. Jammer en vroeg op achtervolgen aangewezen in een wedstrijd die vooral op slot zat. KVC had wel het meeste balbezit, kwam er bij momenten ook goed uit maar vaak werd in dat balbezit ook een foute keuze gemaakt of was er een gebrek aan creativiteit om OHL echt te verontrusten. Flavien vond na een mooie actie de weg naar doel. De hoek was iets te scherp en een prima doelman pareerde zijn schot. Een schitterende actie tussen Senda en Axel met Achille als eindstation verdiende meer maar we moesten met een vervelende achterstand de rust in.

Na de pauze kregen we onmiddellijk een bittere pil te slikken. De scheids liet zich al te makkelijk vangen in een penalty-versiertruc en legde de bal tot onze verbazing op de stip. Jason koos echter de goede hoek en met een kattesprong ranselde hij de bal uit zijn kooi. Hier konden we moed uit putten en KVC ging meer in zijn kansen geloven. Senda kon meermaals dreigen vanop de flank, Owen besloot vanuit de tweede lijn over en Ilias kon in de zestien afdrukken maar vond de doelman op zijn weg. Na opnieuw een licht contact mocht OHL iets na het halfuur aanleggen voor een vrije trap die beheerst in de hoek werd getrapt. Wedstrijd gespeeld en tot overmaat van ramp moest onze kapitein Maxime nog met een hersenschudding het strijdveld verlaten.

Selectie:Jason Janssens, Wannes Van Elsen, Maxim Dillen, Jeffrey Lufundu, Axel Belmans, Lukas Buts, Flavien Mboyo (68′ Joppe Verdonck), Kasper De Weyer, Achille Youth (57′ Jerfi Alkan), Owen Creces (68′ Ilias Ifrassen), Senda Mukandila (78′ Devin Veraghtert), Noah Jorissen (NG), Mauro Maes (NG), Joren De Wachter (NG)

Score: 2 – 0

De volgende wedstrijd spelen we op en tegen Standard Luik om 14u, het adres is Allée Du Bol D’Air 11, 4031 Angleur

NIEUWS

PARTNERS