U21 spelen 1-1 gelijk tegen STVV

In de eerste speelhelft was KVC Westerlo de betere ploeg.  STVV was de betere in de tweede speelhelft.  Beide ploegen hielden mekaar in evenwicht met een logisch 1 – 1 gelijkspel tot gevolg.

De eerste kans was voor STVV na een misverstand in de Westel defensie. Het schot ging nipt naast. (9’) Na een kantwissel kwam de bal tot bij  de vrijstaande Flavien Mboyo die zich kon doorzetten, de bal kon voor zetten tot bij Irsan Muric die beheerst afwerkte. 1 – 0. (12’) Balverlies op het middenveld leverde  STVV een schietkans op. Het schot ging gelukkig  over. (17’) Een doelpoging van Owen Creces was niet krachtig genoeg om de doelman in verlegenheid te brengen. (22’) Op een vrije trap voor Westerlo bleef de bal hangen in de 16m zone. Kei  Sompohi trapt de kans over het doel. (35’) In het slot van de eerste speelhelft kwam Zyon Vandekerkhove in balbezit. Hij speelde in op Rraf Smekens die Ilias El Hari op weg naar doel zette. Zijn afwerking was echter te zwak. Ruststand 1 – 0.

Westerlo dreigde het eerst in de tweede speelhelft. Een vrije trap werd snel genomen, kwam tot bij Candan Baskale die de bal voorbracht. De mooie deviatie van Irsan Muric was niet hard genoeg om de bal in doel te laten verdwijnen. (50’) STVV werd nu de meest dreigende ploeg. Een eerste doelkans ging nipt over het Westel doel (54’) De volgende STVV kans gaat via de deklat over het doel. (57’) Toch nog een kansje  voor de Kemphanen na een mooie aanval over links. Irsan besloot echter om de bal nog af te leggen waardoor de kans weg was. (66’) STVV wist de gelijkmaker te scoren in het slot van de wedstrijd. Op een vrijschop voor STVV week de bal af en verdween in het Westelse doel. 1 – 1 (84’) De Kemphanen kenden nog geluk dat de allerlaatste doelpoging van STVV op de doelpaal strandde. (89’)

Ploegopstelling :

Zenzo De Boeck, Zyon Vandekerkhove (48’ Ebenezer Agyei), Kei Sompohi, Sebastien Zoete, Candan Baskale, Yasser Chikhi, Flavien Mboyo (86’ Atilgan Babacan), Owen Creces (80’ Breben Gotthold), Irsan Muric, Raf Smekens, Ilias El Hari, Rune Spinnoy (NG), Ilias Ifrassen (NG), Obijohn Onyeka (NG)

Volgende wedstrijd :

Donderdag 28 maart om 19.00u : KVC Westerlo U21 – FC Houtvenne : Vriendschappelijk

Vrijdag 4 april om 20.00u : RWDM U21 – KVC Westerlo U21 : Adres : Cmp. Stade Edmond Machtens – Terr.3(Synthetisch) -Rue Charles Malis 61 – 1080 Molenbeek-Saint-Jean (2435) – 02/346 22 65

NIEUWS

PARTNERS