U15 wint vlot inhaalmatch tegen hekkensluiter Patro Eisden

Eindelijk stond de inhaalmatch tegen de hekkensluiter op het programma. Wegens te drassige grasvelden in januari was deze uitwedstrijd namelijk uitgesteld.

Door zuiver te voetballen en geduldig te zijn, zou deze wedstrijd geen problemen mogen opleveren voor onze jonge Kemphanen. Hierdoor kwamen ze na 5 minuten al op voorsprong wegens een afgemeten voorzet op het hoofd van de Westelse kapitein. Nadien werd er echter te weinig bewogen zonder bal. Mede door mindere balaannames werd het spel onzuiverder en resulteerde dit in te weinig goede kansen.

Toch waren er nog voldoende mogelijkheden om de score verder uit te bouwen. De paarse thuisploeg moest de eerste helft nog in de 16 aan de noodrem trekken waardoor de score verder kon uitgebouwd worden tot een 0-3 ruststand.

Jonge Kemphanen duwen door
Achterin werden er amper kansen weggegeven. De Westelse doelvrouw moest slechts pareren op 2 afstandsschoten. De tweede helft waren er terug meer lopende blauw-gele spelers en kon er dus voor meer gevaar gezorgd worden. Onze Kemphanen hadden alles onder controle waardoor de tegenstander geen enkele kans maakte. Dit resulteerde in een zeker verdiende 0-6 zege. Net als het eerste elftal mogen ze zo een plaats opschuiven in het klassement.