U15 zet zegereeks in competitie verder met winst op Dender

Ook in en tegen Dender was de U15-trein afgelopen zaterdag goed gestart. Al vrij snel kon een fout in de Oostvlaamse verdediging worden afgestraft door een scherpe Westelse aanvalslinie. De 0-1 voorsprong bleef, na nog een paar kansjes, verdiend op het scorebord staan tot aan de rust.

Weinig animo na rust

Hopelijk konden ze dit de tweede helft op een smal veld aanhouden tegen een stevige tegenstander met veel duelkracht. De Kemphanen kwamen goed gefocust terug uit de kleedkamer en waren iets rustiger aan de bal. Hierdoor lieten ze de bal goed rondgaan en speelden ze meer uit duel. Een echte grote kans viel er voor de thuisploeg niet te noteren. Ze rekenden vooral op stilstaande fases, maar deze werden vakkundig opgevangen. Aan het andere doel konden onze Westelboys ook de score niet verder uitdiepen. Hierdoor hielden ze Dender in de wedstrijd tot aan het eindsignaal. Een zuinige, maar verdiende zege werd met de bus terug meegebracht naar de Kempen.