U21 : Nipt onderuit

Na een matige wedstrijd verloren de U21 hun wedstrijd tegen Waasland Beveren met het kleinste verschil. 0 – 1.

Waasland Beveren begon iets gretiger aan de wedstrijd en eiste het meeste balbezit op. De eerste Westelse dreiging kwam er via een doelschot van Irsan Muric. De keeper regeerde alert. (20’) Doelman Jahnilo Wiegel kwam gepast uit zijn doel en kon in een één op één situatie het schot nog net in corner deviëren. (27’) Een poging van Ebenezer Agyei strandde op de W.B.- keeper. In de rebound redde de doelman opnieuw de poging van Owen Creces. (28’) Waasland Beveren kende pech toen op corner   de bal tegen de doelpaal terecht kwam. (30’) Doelman Jahnilo kon nog een gevaarlijk schot van Waasland Beveren in corner afweren. (37’) Ruststand 0 – 0.

In de tweede speelhelft zagen we een meer aandringend KVC Westerlo aan het werk. Een eerste doelpoging van Milan Troonbeeckx ging ver naast het doel.(48’) Een scherpe vrije trap van Milan werd nog net voor het doel ontzet door Waasland Beveren. (55’) Waasland Beveren reageerde onmiddellijk hierop met een schot rakelings over het Westel doel. (56’) Een doelpunt hing in de lucht. Ongelukkiglijk viel het langs de verkeerde kant. Een voorzet vanop links viel in de verste hoek van het Westelse doel binnen. 0 – 1 (67’) De Kemphanen probeerden nog het tij te doen keren maar slaagden er niet  in om de gelijkmaker te scoren. Het was W. Beveren dat nog het dichtst bij de 0 – 2 kwam. Zij zagen nog een schot tegen de Westelse doelpaal belanden. (85’)

Ploegopstelling :

Dahnilo Wiegel, Fabiano Ferro (45’ Chiel Vanharen, (85’ frattaruolo Joy), Oliver Janezic, Muhammed Duran, Ebenezer Agyei (75’ Doudou Ndiaye), Yasser Chikhi, Owen Creces, Breben Gotthold (75’ Niek Corthouts), Irsan Muric, Robbe Van Diest, Milan Troonbeeckx (85’ Daniel Singh, Jasper Thijs (NG), Ilias Ifrasen (NG)

Volgende wedstrijd :

Woensdag 16 oktober om 19.30 : Beker CUP 19 : KVC Westerlo U19 – KV Mechelen U19

NIEUWS

PARTNERS