U21 : Winst tegen O.H.Bierbeek

In een vriendschappelijke wedstrijd won KVC Westerlo U21 van 2-de provincialer H.O. Bierbeek met 4 – 2.

Aan de rust stonden de bordjes in evenwicht. Westerlo kwam het eerst op voorsprong via Okoro Hyacinth. 1 – 0. (5’) Een doelpoging van Lucas Witters werd door de keeper in twee tijden gestopt.(29’) Bierbeek dreigde met een schot voorlangs. (35’) Met een fraai afstandsschot kwam Bierbeek op gelijke hoogte. 1 – 1. (38’) Onmiddellijk hierop klom Westerlo opnieuw op voorsprong via een doelpunt van Ilias Ifrassen. 2 – 1. (39’) Bierbeek kwam voor de rust nog terug tot 2 – 2.(42’)

Gedurende de tweede speelhelft vond Westerlo nog tweemaal de weg naar het doel. Een snelle counter vertrok over de rechter flank. Muhammed Duran bereikte de achterlijn en leverde de perfecte voorzet af. Fatihan Kahya kopte de bal heerlijk in doel. 3 – 2.(62’) Een identieke aanval volgde even later. Ditmaal was het Alexander Willems die de voorzet van Jarne  Swerts mooi aan de eerste paal in doel  kopte.  4 – 2.  De Kemphanen bleven de wedstrijd verder rustig domineren zonder  nog voor doelgevaar te zorgen. Verdiende zege.