U21 : Verlies met het kleinste verschil.

De Kemphanen zijn er  niet in geslaagd een eerste overwinning over de meet te trekken. Thuis tegen La Louvière werd opnieuw met het kleinste verschil verloren. 0 – 1. Een gelijkspel had een juistere weergave geweest van de wedstrijd.

Westerlo startte het best  en trok onmiddellijk ten aanval. Op aangeven van Niek Corthouts kon Ebenezer Agyei zich doorzetten op doel. Hij besloot jammerlijk naast. (3’) Een schot van Fabiano Ferro werd door de  La Louvière doelman gestopt. (17’) Geleidelijk aan stak ook La Louvière de neus aan het venster. Een eerste schot ging rakelings naast het Westel doel. (29’) Even later dreigden ze met een schot voorlangs. (37’) Westerlo dreigde voornamelijk via de flanken. Bij de voorzetten ontbrak echter regelmatig de preciesheid.. In de 25 m zone ontbrak de afwerking. La Louvière kwam op voorsprong in het slot van de eerste speelhelft. Een vrije trap werd binnen de kleine backlijn  in doel gekopt. 0 – 1. (40’) Ruststand 0 – 1.

De tweede speelhelft verliep gelijk opgaand. De uitgespeelde doelkansen waren eerder schaars. Beide doelmannen hadden weinig werk op te knappen. Het gevaar kwam hoofdzakelijk vanop stilstaande fases (vrije trappen en corners). Daniel Singh probeerde het met een geplaatste bal richting winkelhaak, te zwak echter om de keeper te verontrusten. (61’) Op een counter van La Louvière was doelman Jahnilo Wiegel bij de pinken en reageerde alert op het schot. (65’) Even later kenden de Kemphanen pech. Een kopbal van Robbe Van Diest, op voorzet van Ebenezer, raakte de doellat. (78’) De kemphanen lieten de moed niet zakken en gingen voluit voor de gelijkmaker. Een heel attente doelman van la Louvière miskeek zich bijna op een voorzet van Ebenezer maar kon nog net de bal onderscheppen. (83’) De ingevallen Fatihan was nog tweemaal dicht bij de gelijkmaker. Eerst kopte hij een voorzet van Lukas Da Cruz nipt naast het doel.( 84’). Kort hierop redde de doelman nog een doelpoging van Fatihan. (86’). De verdiende gelijkmaker kwam er echter niet.

Ploegopstelling :

Jahnilo Wiegel, Fabiano Ferro (73’ Jarne Swerts), Mats Van De Velde, Sebastien Zoete, Ebenezer Agyei, Olivier Janezic, Daniel Singh (73’ Fatihan Kahya) , Breben Gotthold  (58’ Chiel Vanharen), Robbe Van Diest, Owen Creces (50’ Lukas Da Cruz, Niek Corthouts, Ilias Ifrassen (NG), Jasper Thys (NG), Muhammed Duran (NG)

Volgende wedstrijd :

Zaterdag 7 september om 11.00u : Club Brugge – KVC Westerlo U21 (vriendschappelijke wedstrijd)

NIEUWS

PARTNERS