U21 : Nipte 2 – 1 nederlaag op RWDM

KVC Westerlo heeft de nederlaag op RWDM niet kunnen afwenden. Op basis van het geleverde spel was een gelijkspel vandaag verdiend geweest. Toch ging RWDM met een  2 – 1 zege aan de haal.

In de eerste speelhelft zagen we een matig KVC Westerlo aan het werk. RWDM dreigde het eerst met een schot nipt naast het Westel doel. (2’) Vijf minuten later liet een zwakke lijnrechter een aanval van RWDM, in duidelijk buitenspel positie, doorgaan waaruit het eerste doelpunt volgde.   1 – 0 (7’) Uit het niets werd het even later 2 – 0 na een mistasten van doelman Karim Michiels op een schot van RWDM. 2 – 0. (31’) In het slot van de eerste speelhelft noteerden we nog 2 kansjes voor Westerlo. Een schot van Niek Corthouts waaide over het doel. (42’) Op aangeven van Niek besloot Daniel Singh te zwak in de handen de keeper. (44’) Ruststand 2 – 0.

In de tweede speelhelft zagen we een gretiger Westerlo aan het werk. Het was wel doelman Karim die het eerst aan het werk werd gezet. Met een gepast uitkomen kon hij een aanval van RWDM stoppen. (60’) De Kemphanen dreven de druk op en gingen volop  voor de aansluitingstreffer. Een schot van Lucas Witters werd door de doelman nog weggeduwd. (62’) Ebenezer Agyei zag zijn schot naast het doel verdwijnen. (64’) Op aangeven van Daniel Singh lukte Robbe Van Diest eindelijk de aansluitingstreffer. 2 – 1. (75’) De Kemphanen waren nu duidelijk de betere ploeg. Het werd nog een spannend slot. Op voorzet van Niek besloot Ghiel Vanharen nipt naast het doel. (85’) In de extra speeltijd zoefde nog een schot van Jarne Swerts rakelings naast. Jammer maar de verdiende gelijkmaker kwam niet meer op het scorebord.

Ploegopstelling :

Karim Michiels, Sem Vanharen, Olivier Janezic, Sebastien Zoete, Ebenezer Agyei, Ghiel Vanharen, Daniel Singh (78’ Jarne Swerts), Lucas Witters (70’ Joy Frattaruolo), Cuttilas-Carpe Dario ( 64’ Robbe Van Diest), Joppe Verdonck, Niek Corthouts, Jahnilo Wiegel (NG), Mats Van De Velde (NG)

Volgende wedstrijd :

Vrijdag 30 augustus om 20.15u : KVC Westerlo U21 – RAAL La Louvière U21 : adres : Camp Westel – Terr.1(Synthetisch) – Bovemansstraat 20 – 2260 Westerlo (1842) – 014/26.44.33

NIEUWS

PARTNERS