Seizoensafsluiter voor onze U21 tegen PSV

Als seizoentafsluiter speelden de Westelse Beloften vandaag vriendschappelijk   tegen PSV U18. Tegen een sterk PSV Team behaalden onze jongens een 1 – 1 gelijkspel.

PSV was over de ganse wedstrijd duidelijk de betere ploeg, maar de Kemphanen kregen de beste doelkansen. PSV domineerde de eerste dertig minuten. Nadien staken de Kemphanen de neus aan het venster met enkele doelpogingen. Een schot van Kei Sompohi ging naast het doel (30’) Joppe Verdonck besloot even later over het doel. (33’ ) De grootste kans was voor Flavien Mboyo. Door Irsan Muric op weg naar doel gezet, omspeelde hij de doelman en trapte dan jammerlijk naast het vrije doel. Een vrije trap van PSV werd door doelman Zenzo De Boeck in corner gedevieerd. (40’) Westerlo kwam op voorsprong via Joppe Verdonck op aangeven van Candan Baskale 0 – 1. (44’) Ruststand 0 – 1.

In de tweede speelhelft bleef PSV de meest dominerende ploeg maar tot echt uitgespeelde doelkansen kwamen ze niet. Het was met een afstandsschot dat ze verdiend de gelijkmaker scoorden.1 – 1.(60’) De Kemphanen verdedigden het gelijkspel en hadden geluk toen een schot van PSV tegen de deklat terecht kwam. ((77’) Westerlo kon nog éénmaal uithalen via een snelle counter over links. Ebenzer Agyei kon op links in snelheid naar het PSV doel oprukken maar zag zijn schot door de keeper gepakt. (84’). Geen van beide teams kwam nog tot scoren met een logisch, enigszins gevleid gelijkspel als resultaat.

Ploegopstelling :

Zenzo De Boeck (75’ Rune Spinnoy), Zyon Vandekerhove,Bakary Haidara (,52’ Ebenezer Agyei), Sebastien Zoete, Candan Baskale, Yasser Chikhi, Joppe Verdonck (Obijohn Onyeka) Owen Creces (58’ Berben Gottholz),Irsan Muric, Kei Sompohi,, Flavien Mboyo, Ilias El Hari (NG)

 

NIEUWS

PARTNERS