Academieteams sluiten seizoen winnend af

Going out with a bang! Onze academieteams sloten hun seizoen allemaal af met een overwinning. Op de slotspeeldag van de competitie gaven al onze Jonge Kemphanen hun leeftijdsgenoten van RFC Seraing het nakijken. (Her)beleef hier het stralende eindeseizoensweekend van onze geelhemden. 

U15
KVC WESTERLO 2-0 RFC SERAING

Met KVC Westerlo en Seraing keken er twee ploegen elkaar in de ogen die beide al tweemaal wisten te winnen in deze mini-nacompetitie. Restte er dus als vraag op deze slotspeeldag: wie mag er nog een streepje bijvoegen aan dat totaal? Gelukkig voor onze Kemphanen waren zij dat die dankzij een knappe 2-0 overwinning zo hun seizoen in schoonheid wisten af te sluiten. 

U16
KVC WESTERLO 2-1 RFC SERAING

Voor ploeg in vorm KVCW U16 lijkt het seizoen niet lang genoeg te duren. Na hun winst op Oostende begin mei, zetten ze hun overwinningenreeks nu ook verder tegen Seraing. De Luikenaars werden met 2-1 terug huiswaarts gestuurd. Onze Jonge Kemphanen eindigen hun Play-Off 2-campagne zo met een knappe 9 op 9. 

U18
RFC SERAING 2-3 KVC WESTERLO

Over een schitterende reeks gesproken: daar waar onze U16 het seizoen beëindigen met een maand vol overwinningen, sloten onze U18 hun seizoen af met geen enkele verliespartij sinds 29 maart. Ook op de slotspeeldag tegen Seraing hielden onze Jonge Kemphanen hun reeks staande. In een spektakelrijke pot voetbal haalden onze jongens het met 2-3. Onze U18 eindigen zo knap tweede in deze nacompetitie, op slechts één punt van winnaar Beerschot. 

NIEUWS

PARTNERS