Westelse academieteams verdelen de koek met KV Oostende

Het afgelopen voetbalweekend oogde voor onze Westelse academieteams niet enkel stralend door het mooie lenteweer, maar ook door de prestaties op het veld. In de onderlinge burenstrijd tegen hun leeftijdsgenoten van KV Mechelen, behaalde elk van onze teams punten. Een overzicht van het (doel)puntenrijk weekend, vind je hier. 

U15
KV MECHELEN 3-3 KVC WESTERLO

Onze U15 deed zijn naam van spektakelploeg in deze Play-Off 2-reeks weer alle eer aan in hun duel met KV Mechelen. De thuisploeg telde in het klassement 2 punten meer dan onze jonge Kemphanen, maar konden dat overwicht niet vertalen naar meer doelpunten op het veld. De 6 goals die te noteren vielen in deze amusante pot voetbal werden dan ook mooi gelijk verdeeld, net zoals de punten op het einde van de wedstrijd.

U16
KV MECHELEN 2-4 KVC WESTERLO

Na hun eerste driepunter in deze Play-Off 2 campagne op en tegen KV Oostende, trekken onze U16 die goede lijn door met opnieuw een overwinning. Ditmaal moest KV Mechelen voor de bijl in een wedstrijd waar het matchblad van de scheidsrechter achteraf goed gevuld stond. Onze Jonge Kemphanen wonnen met maar liefst 2-4, qua aantal gele kaarten liepen de scores zelfs nog hoger op, daarin werd het 4-6.

U18
KVC WESTERLO 2-2 KV MECHELEN

Sluiten onze U18 hun Play-Off 2-campagne ongeslagen af? Het antwoord op die vraag begint meer en meer naar ‘ja’ te neigen, nu ze ook tegen hun leeftijdsgenoten van KV Mechelen een punt wisten te behalen. Hun knappe reeks sinds 29 maart krijgt er zo nog een extra streepje bij, volgende week wacht met FC Seraing de laatste hindernis om hun indrukwekkende track record met glans te vervolledigen.

NIEUWS

PARTNERS