U18 stoomt door in hun play-offs, U15 en U16 azen op revanche

De confrontatie tussen onze academieteams en die van Beerschot bleek afgelopen weekend een garantie te zijn op goals. Daarin liet langs onze zijde vooral de U18 stevig de netten trillen in de partij tegen hun paarswitte leeftijdsgenoten. Een overzicht:

U15
BEERSCHOT VA 2-1 KVC WESTERLO

Van de 4 op 6 een 7 op 9 maken en verder doorstomen richting top van het klassement in hun Play-Off 2, dat was het doel van onze U15 bij het binnenrijden van Wilrijk voor hun confrontatie met Beerschot. Hun paars-witte oponenten misliepen tijdens de reguliere competitie net de aansluiting met de absolute top van het klassement en vormden dus ondanks hun teleurstellende start van de play-offs – 1 op 6 – een te duchten tegenstander. Dat bleek ook op het veld. In een evenwichtige partij, met kansen over en weer, moesten onze jonge Kemphanen uiteindelijk nipt de duimen leggen met 2-1.

U16
BEERSCHOT VA 6-2 KVC WESTERLO

Wanneer je het moet opnemen tegen de topper in je reeks, weet je dat je een moeilijke opdracht wacht en moet kunnen rekenen op een beetje meeval hier en daar. Jammer genoeg voor onze jongens gaven de voetbalgoden niet thuis en werden de waardeverhoudingen in het klassement ook op de groene mat gerespecteerd. In een doelpuntrijke partij, trok Beerschot dan ook het laken naar zich toe met 6-2.

U18
KVC WESTERLO 5-1 BEERSCHOT VA

Onze U18 wilde zijn ongeslagen status in deze Play-Offs graag extra kracht bijzetten, maar ditmaal wel met de volle buit en niet met een nieuwe puntendeling. In hun drang naar de drie punten, lieten ze dan ook geen spaander heel van tegenstander Beerschot, die met een droge 5-1 terug huiswaarts werden gestuurd. Benieuwd of onze Kemphanen volgende week ook OH Leuven als volgende team in deze play-offs aan hun scalp weten te rijgen.

NIEUWS

PARTNERS