U21: NIPTE NEDERLAAG

In een vrij gesloten wedstrijd met veel middenveldspel ging leider STVV in het slot van de wedstrijd met een nipte 0 – 1 zege aan de haal.

STVV kwam iets vinniger en agressiever voor de dag. We zagen veel pittige duels, mooie voetballende combinaties waren zeldzaam. De eerste dreiging kwam er van STVV die vrij vroeg een doelpunt afgekeurd zag wegens buitenspel. (3’) De eerste Westelse dreiging volgde even later. Yusuke Matsuo kopte na samenspel met Griffin Yow de bal nipt naast het doel. (10’) Op vrije trap van Griffin kopte Kobe Heyns de bal over het doel. (35’) In het slot van de eerste speelhelft zorgt Westels balverlies nog voor een kans voor STVV. Doelman Noah Jorissen had een goede reactie in huis op het afstandsschot. (45’) Ruststand 0 – 0. Een mooie combinatie tussen Zakaria Tassounte en Griffin zorgde voor de eerste Westelse dreiging in de tweede speelhelft. (47’) Zakaria kende even later  pech bij de afwerking op doel. Hij kreeg de bal opnieuw aangespeeld door Griffin maar besloot dan jammerlijk  op de doelpaal. (61’) STVV probeerde met enkele afstandsschoten doelman Noah te bedreigen (65’) en (69’), zonder voorlopig succes. Uiteindelijk lukte het dan toch na een snelle counter afgerond met een afstandsschot dat laag over de grond in doel verdween. 0 – 1 (76’) In het slot van de wedstrijd dreigde STVV nog met een schot voorlangs het Westelse doel. (88’)

De Kemphanen slaagden er niet meer in om de gelijkmaker te scoren. Op basis van de vrij gesloten wedstrijd had een gelijkspel tegen leider STVV zeker gekund en rechtvaardig geweest.

Ploegopstelling :

 Noah Jorissen, Kobe Heyns, Maxim Dillen (80’ Yasser Chikhi), Bas Wouters, Emre Caglar (80’Ebenezer Agyei), Noam Majoka, Griffin Yow, Owen Creces (73’ Ibrahima Sy), Ilias El Hari (64’ Glenn Van Hout), Yusuke Matsuo (73’ Wally Fofana), Zakaria Tassounte, Zidan Van Baelen (NG) Rune Spinoy (NG)

Gele kaarten : 87’ Noam Mayoka en 89’ Ebenezer Agyei

Volgende wedstrijd :

Ma 27 februari om 19.30u : Waasland Beveren U21 – KVC Westerlo U21 : Adres : Cmp: Freethielstadion – Terr.7 – Stadionlaan 1 (Gps=Lindenlaan) – 9120 Beveren-Waas (1634) – 03/750 25 00

NIEUWS

PARTNERS